המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפתיתים במים רותחים כמו פסטה, כשהם מבושלים מסננים.
שוטפים את התרד במים. לא מייבשים, שמים בסיר עם יחד עם השום ומכסה עד שהתרד מתרכך ומבושל במים של עצמו.
סוחטים, מעבירים למעבד מזון וטוחנים לעיסה חלקה.
מעבירים לסיר עם הפתיתים, מוסיפים את הגבינות, מערבבים במהירות ומתבלים במלח.
מסדרים על הצלחת כמו ריזוטו כמה טיפות של שמן זית וגרידת לימון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0