המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים בסיר רחב חמאה, מוסיפים את הדלורית, הפטריות והשום, ומקפיצים עד להזהבה תוך כדי ערבוב כ-10 דקות.
מוסיפים את הפתיתים, היין, מלח ופלפל. מערבבים, ומבשלים 3-4 דקות נוספות תוך כדי ערבוב.
מוסיפים את המים, מכסים חלקית את הסיר, ומבשלים על אש קטנה במשך 6 דקות. בוחשים מדי פעם.
מוסיפים את השמנת המתוקה, מערבבים ומסירים מהאש. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך. מכסים את הסיר, וממתינים 5 דקות.
מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעל גבינת פרמז'ן מגוררת, ומגישים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0