לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן
המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
במחבת עמוקה ממיסים חמאה, מוסיפים את הפטריות והשום הפרוס. *ניתן להמיר את החמאה ברבע כוס שמן זית. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מערבבים ומקפיצים כ- 4-5 דקות.
מוסיפים את הפתיתים המבושלים וטימין ומטגנים 3-4 דקות נוספות תוך כדי ערבוב.
מתבלים במעט מלח ופלפל, מוסיפים 3/4 כמות גבינת פרמז'ן, מערבבים ומעבירים לצלחת הגשה, מפזרים עוד פרמז'ן ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0