המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מוסיפים למחבת רחבה מעט שמן ומחממים.
מוסיפים למחבת את רצועות הפרגיות ומקפיצים, עד לשינוי גוון הבשר ללבן.
מוציאים את רצועות הפרגיות מהמחבת ומניחים בקערה.
מוסיפים למחבת את קוביות הפלפל האדום וחופן האפונה ומקפיצים במשך כ- 2 דקות, תוך כדי ערבוב.
יוצקים למחבת רוטב בסיס של אסם, רוטב סויה סיני של אסם ואת חלב הקוקוס. מערבבים.
מחזירים למחבת את רצועות הפרגיות ומבשלים הכל במשך כ- 3 דקות.
מוסיפים את תמיסת הקורנפלור- מים למחבת ומערבבים, עד שהרוטב הופך לסמיך יותר.
מפזרים על הפרגיות והירקות שומשום לבן וקלוי, וכן את טבעות הבצל.
מגישים את הפרגיות חמות, לצד אורז לבן.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0