המתכון הזה נוצר עבור 22 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשים קמח, מים וסוכר בקערת מיקסר עם וו לישה וללוש 3 דקות עד קבלת בצק אחיד. מוסיפים מלח וממשיכים ללוש עד שמתקבל בצק רך. מכסים במגבת ומתפיחים כשעה או עד להכפלת הנפח. לחילופין אפשר להעביר למקרר להתפחה במשך הלילה.
מחלקים את הבצק ל-3 חלקים ומרדדים כל חלק על משטח מקומח למלבן הכי דק שאפשר. מורחים על כל מלבן שליש מכמות החמאה.
מניחים את העלים זה על גבי זה בחפיפה ומפזרים קשקבל על העלה העליון. מגלגלים לרולדה ופורסים לפרוסות בעובי 3-2 ס"מ. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מכסים ומתפיחים כ-30 דקות.
מחממים תנור ל-190 מעלות.
מברישים בביצה ואופים 30 דקות עד להזהבה יפה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0