המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
במחבת רחבה מטגנים את הבצל עם השמן על להבה בינונית כ-7 דקות, עד להזהבה.
מתבלים בכמון וקינמון ומוסיפים את השווארמה.
ממשיכים לבשל יחד תוך ערבוב כ-5 דקות נוספות.
מורידים מהאש ומערבבים יחד עם הבצל הטרי, פטרוזיליה, נענע, סומק, לימון ופלפל שיפקה.
מחממים את הלאפות, פורסים על צלחת הגשה ומורחים ב-2 כפות גדושות של טחינה. מזלפים מעל אריסה ועמבה. מניחים מעל 3 כפות גדושות של שווארמה ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0