המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטגן את הבצל עד השחמה קלה, להוסיף את השום ולערבב.
להוסיף את הבשר ולערבב, להוסיף את התבלינים. *ניתן להמיר את העוף בחזה הודו באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
לטגן כמה דקות, לערבב מידי פעם עד שהבשר מוכן.
דקה לפני כיבוי האש להוסיף את הירק ולערבב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0