המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור לחום גבוה (220 מעלות). משמנים תבנית אפייה (מומלץ בשמן זית).
מנקים את ראשי השומר וחוצים כל אחד מהם לאורכו.
מסדרים בתבנית עם החתך כלפי מעלה ומברישים ב-¼ כוס שמן (מומלץ שמן זית). בוזקים מלמעלה כף מלח (מומלץ מלח גס) ופלפל שחור גרוס.
אופים במשך 12 דקות, או עד שהשומר מזהיב.
פורסים את הגבינה לפרוסות דקות ככל האפשר.
מוציאים את ראשי השומר מהתנור ומורחים את פניהם בחומץ בלסמי. מסדרים על כל מחצית 2-3 פרוסות גבינה, מטפטפים מלמעלה מעט שמן (מומלץ שמן זית) ומפזרים עלי אורגנו.
מחזירים לתנור ל-3-4 דקות, או עד שהגבינה מזהיבה במקצת. מגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0