מחממים את התנור לחום גבוה (220 מעלות). משמנים תבנית אפייה (מומלץ בשמן זית).
שלב 2
0 דקות
מנקים את ראשי השומר וחוצים כל אחד מהם לאורכו.
שלב 3
0 דקות
מסדרים בתבנית עם החתך כלפי מעלה ומברישים ב-¼ כוס שמן (מומלץ שמן זית). בוזקים מלמעלה כף מלח (מומלץ מלח גס) ופלפל שחור גרוס.
שלב 4
0 דקות
אופים במשך 12 דקות, או עד שהשומר מזהיב.
שלב 5
0 דקות
פורסים את הגבינה לפרוסות דקות ככל האפשר.
שלב 6
0 דקות
מוציאים את ראשי השומר מהתנור ומורחים את פניהם בחומץ בלסמי. מסדרים על כל מחצית 2-3 פרוסות גבינה, מטפטפים מלמעלה מעט שמן (מומלץ שמן זית) ומפזרים עלי אורגנו.
שלב 7
0 דקות
מחזירים לתנור ל-3-4 דקות, או עד שהגבינה מזהיבה במקצת. מגישים חם.
שלב 1
מתוך
7
מחממים את התנור לחום גבוה (220 מעלות). משמנים תבנית אפייה (מומלץ בשמן זית).
שלב 2
מתוך
7
מנקים את ראשי השומר וחוצים כל אחד מהם לאורכו.
שלב 3
מתוך
7
מסדרים בתבנית עם החתך כלפי מעלה ומברישים ב-¼ כוס שמן (מומלץ שמן זית). בוזקים מלמעלה כף מלח (מומלץ מלח גס) ופלפל שחור גרוס.
שלב 4
מתוך
7
אופים במשך 12 דקות, או עד שהשומר מזהיב.
שלב 5
מתוך
7
פורסים את הגבינה לפרוסות דקות ככל האפשר.
שלב 6
מתוך
7
מוציאים את ראשי השומר מהתנור ומורחים את פניהם בחומץ בלסמי. מסדרים על כל מחצית 2-3 פרוסות גבינה, מטפטפים מלמעלה מעט שמן (מומלץ שמן זית) ומפזרים עלי אורגנו.
שלב 7
מתוך
7
מחזירים לתנור ל-3-4 דקות, או עד שהגבינה מזהיבה במקצת. מגישים חם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0