המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכניס לסיר בישול את הסוכר והדבש ולחמם עד שהסוכר נמס, 2 דק' בערך. להוסיף את השומשום לסיר ולבשל על אש נמוכה כעשר דקות תוך כדי בחישה מתמדת.
כשהסוכר מקבל צבע זהבהב והשומשום נעשה קצת יותר כהה , לשפוך את התערובת הרותחת על משטח יבש ולשטח בצורה אחידה לעובי 1 ס"מ.
לשמן את המערוך ולעבור על שכבת השומשום כדי להדק.
עם סכין חדה לחתוך למעויינים.
לקרר ולשמור בכלי סגור.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0