המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים את המרגרינה במחבת כבדה ומוסיפים את שאר החומרים למעט השומשום.
כשמתחיל להיווצר קרמל, מוסיפים את השומשום. כשהשומשום מתחיל להתגבש, מוציאים אותו ומשטחים על משטח עבודה קריר (רצוי שיש) משומן.
חותכים את שכבת השומשום בעזרת סכין עד לגובה 3/4 מגובה השכבה למעוינים או למלבנים. מניחים להתקשות.
אחרי ההתקשות, חותכים לגמרי את השומשומיות ומאחסנים בקופסת פח אטומה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0