המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור לחום בינוני-גבוה מאוד (250 מעלות).
מנקים את השוק מעודפי שומן. חורצים סביבה 6 חתכים קטנים בעומק 3 ס"מ ונועצים בכל אחד מהם שן שום.
מערבבים בקערית את הדבש, מיץ הלימון והקליפה.
מתבלים את השוק במלח ופלפל ומברישים אותה בדבש המתובל, מכל הצדדים.
מעבירים לתבנית ויוצקים עליה את שארית הדבש.
מעבירים לתנור וצולים 12 דקות, או עד שהשוק מזהיבה במקצת.
מנמיכים את החום ל-180 מעלות וצולים 25-30 דקות, עד שהנתח קפיצי קצת למגע.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0