המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
הכנת הרוטב: מערבבים בכלי את כל החומרים חוץ מהשוקיים, עד שנוצר רוטב.
מניחים את השוקיים בתבנית עם דפנות גבוהות כשהעור כלפי מעלה.
אופים בתנור בחום גבוה ללא כיסוי, כ-30 דקות.
הופכים לצד השני ואופים כ-10 דקות נוספות. השוקיים צריכות לקבל גוון חום זהוב.
יוצקים לתבנית עם השוקיים את הרוטב, כך שהשוקיים יכוסו בכל הרוטב מכל הצדדים.
אופים בחום בינוני עד שהשוקיים מאוד רכות וצבעם חום כהה, במהלך האפייה בודקים כל הזמן שבתבנית יש מספיק נוזלים ורוטב. במידה ואין, מוסיפים מים.
אפשר להוסיף תפוחי אדמה מקולפים ולאפות ביחד. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0