המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-200 מעלות.
מערבבים בקערה את הדבש, רוטב הסויה ורוטב הטריאקי.
מוסיפים את הלימון הכבוש, שמן הזית, המים, הפפריקה ושן השום ומערבבים היטב.
טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מורחים מעט מהתערובת על תחתית תבנית אפייה שטוחה.
מסדרים עליה את שוקי העוף ויוצקים את שארית הרוטב.
מניחים את רבעי השומר ואת לבבות הארטישוק בין השוקיים.
מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום ואופים בתנור במשך 15 דקות.
מנמיכים את החום ל-180 מעלות ואופים 20 דקות נוספות.
מנמיכים את החום ל-150 מעלות ואופים 15 דקות נוספות.
בכל שלב רצוי לבדוק את הנוזלים בתבנית ולצקת מעט מים במידת הצורך.
בתום האפייה מסירים את רדיד האלומיניום, מגביהים את החום ל-180 מעלות ואופים עוד 5 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0