המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מוסיפים לקערית את רוטב הברביקיו, את הדבש, החרדל, ומתבלים בפפריקה, מלח ופלפל שחור.
מערבבים היטב עד קבלת מרקם אחיד וחלק.
מניחים בכלי חסין חום את שוקי העוף, יוצקים מעל את רוטב הברביקיו.
מכסים את הכלי עם השוקיים בניילון נצמד, ומשאירים להשריה במשך כשעתיים.
מסירים את הניילון הנצמד מהכלי.
מניחים מעל נייר אפייה ומכסים ברדיד אלומיניום.
מכניסים את השוקיים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של כ- 200 מעלות, וצולים את השוקיים במשך 90 דקות, עד ששוקי העוף רכים לחלוטין.
מסירים את רדיד האלומיניום ונייר האפייה, ומחזירים את השוקיים לתנור למשך כ15 דקות, על מנת שיקבלו צבע יפה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0