המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
במעבד מזון לטחון היטב עגבניות, פלפל חריף, שום ובזיליקום.
לחמם את השמן בסיר ולהוסיף את התערובת הטחונה. להוסיף את התבלינים ולבשל עד להסמכת הרוטב וצמצום הנוזלים.
כחצי שעה לפני הגשת המנה, להוסיף לרוטב את המים, להרתיח ולהוסיף את הפתיתים.
לבשל כ-15 דקות (עד לריכוך הפתיתים) במידת הצורך להוסיף מים רותחים.
לטעום, לתקן תיבול ולהגיש מיד, לצד מיץ לימון שכל אחד מוסיף לעצמו.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0