המתכון הזה נוצר עבור 18 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מפשירים ומשטחים את בצק העלים. חותכים לשניים לאורך.
טורפים את הביצים עם כף מים.
מורחים את הבצק ברוטב עגבניות ופלפלים פיקנטי של PERFECTO ומגלגלים לרולדה, על התפר מורחים מעט חלמון ביצה.
מניחים במקפיא לשעה.
פורסים שבלולים בעובי 1 סנטימטר ומסדרים על נייר אפייה.
מברישים בביצה טרופה.
מחממים תנור לחום 180° ואופים 12 דקות בערך, עד שהבצק שחום.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0