המתכון הזה נוצר עבור 18 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים את כל חומרי הבצק במעבד מזון עם להב פלדה ומעבדים לבצק אחיד.
מוציאים למשטח מקומח ולשים 3 דקות. מגלגלים לכדור.
מעבירים לקערה עם שתי כפות שמן, מגלגלים בשמן, מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח.
מערבבים את כל חומרי המילוי.
מוצאים את הבצק שתפח למשטח עבודה מקומח ומרדדים למלבן של בצק בעובי 2-3 מ"מ.
מורחים את המלבן בתערובת המילוי ומגלגלים לרולדה הדוקה.
בעזרת סכין גדולה וחדה פורסים את הרולדה לפרוסות בעובי 3 ס"מ. מניחים אותן עם החתך כלפי מעלה ובצפיפות בתבנית עגולה ומשומנת.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מברישים את השושנים בחלמון ואופים כ-50 דקות עד להזהבה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0