המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מכינים מצע לצלייה: מחממים מחבת עם שמן, מוסיפים 3 בצלים ומטגנים במשך כ-10 דקות להזהבה. מפזרים שני שליש מהכמות בתבנית זכוכית ואת השאר שומרים למלית.
מערבבים את חומרי המלית עם הבצל המטוגן שנותר, ולשים בידיים כדי לאחד בין המרכיבים.
ממלאים את השזיפים בידיים רטובות או משומנות, נעזרים באצבעות כדי לפתוח את שולי השזיפים וממלאים אותם בקציצות קטנטנות ומניחים על מצע הבצל.
מעבירים לתנור ואופים במשך 15 דקות.
בינתיים, מערבבים את חומרי הרוטב, טועמים ומתקנים תיבול.
יוצקים את הרוטב על השזיפים, מכסים ברדיד אלומיניום ואופים עוד 15 דקות.
מסירים את הכיסוי ואופים עוד 10 דקות להשחמה קלה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0