מערבבים בקערה את כל חומרי המרינדה. מברישים את שיפודי הטופו במרינדה ומשרים במשך חצי שעה לפחות (השריתי כשעתיים)
שלב 3
0 דקות
מחממים מחבת פסים ומרססים אותה בתרסיס שמן. צולים את השיפודים במחבת מכל הצדדים, עד שהטופו משחים. אם נותרה מרינדה, יוצקים אותה על השיפודים תוך כדי הצלייה.
שלב 1
מתוך
3
משפדים את קוביות הטופו והבצל על שיפודים לסירוגין.
שלב 2
מתוך
3
מערבבים בקערה את כל חומרי המרינדה. מברישים את שיפודי הטופו במרינדה ומשרים במשך חצי שעה לפחות (השריתי כשעתיים)
שלב 3
מתוך
3
מחממים מחבת פסים ומרססים אותה בתרסיס שמן. צולים את השיפודים במחבת מכל הצדדים, עד שהטופו משחים. אם נותרה מרינדה, יוצקים אותה על השיפודים תוך כדי הצלייה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0