המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בתבנית מרופדת בנייר אפייה שופכים את הפתיתים המבושלים (אם מדובר בשאריות פתיתים שנדבקו, ניתן לשטוף במסננת ולהפריד עם הידיים).
מגרדים מעל חמאה בפומפייה, מפזרים 3 כפות סוכר וקינמון (אין צורך כרגע לערבב), מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות טורבו, כעבור 10 דקות מוציאים ומערבבים את הפתיתים כך שהחמאה, סוכר והקינמון יעטפו את כל הפתיתים.
חוזרים על הפעולה שוב אחרי 10 דקות, עד שהפתיתים זהובים וקריספיים, כעבור חצי שעה יש להקפיד לערבב היטב ולהיות על זה שלא ישרפו.
להכנת הקרם: מקציפים את כל המצרכים יחד, פרט לגבינה הלבנה, כשהקצפת מתייצבת עוצרים, מוסיפים גבינה לבנה ומקציפים מעט לאיחוד, מעבירים לשקית זילוף.
להרכבה: בתחתית הכוס מניחים 2 כפות פתיתים, מזלפים קצפת, מעליה שוקולד מומס, קצפת, תותים, קצפת פתיתים מסוכרים ומגרדים מעל שוקולד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0