המתכון הזה נוצר עבור 35 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להמס את השוקולד והחמאה במיקרוגל ולערבב.
להקציף את הביצים עם הסוכר עד אשר מתקבלת תערובת תפוחה ובהירה מאוד, להוסיף את תערובת הביצים לתערובת השוקולד ולערבב היטב עד להטמעה.
להוסיף את אבקת השקדים, את הקמח ואת אבקת האפיה לתערובת השוקולד ולערבב היטב.
לבסוף להוסיף את הליקר ולערבב קלות.
להכניס את התערובת למקרר ל-90 דקות עד להתקשות.
מניחים על משטח עבודה שתי צלחות עמוקות, באחת שמים סוכר רגיל, בצלחת השניה שמים אבקת סוכר- בקערית קטנה שמים מים להרטבת הידיים.
מוציאים את קערת התערובת מהמקרר, קורצים עיגולים ומגלגלים, מכניסים קודם לצלחת הסוכר הרגיל ומגלגלים, מעבירים לצלחת עם אבקת הסוכר וגם שם מגלגלים עד לכיסוי כל העוגיה.
מניחים את העוגיות בתבנית מרופדת בנייר אפיה. יש לחמם את התנור ל-170-180 מעלות, זמן אפיה של 15-14 דקות ולא יותר, אפילו שהעוגיה רכה זה בסדר. יש להוציא מיד מהתנור.
העוגיות מתקשות מעט בחוץ. יתקבלו עוגיות רכות ונימוחות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0