המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את החזה עוף לרצועות ומתבלים.
מערבבים עם פרורי לחם, שוטחים בתבנית ומכניסים לתנור על 180 מעלות כ-20 דקות.
בינתים מכינים את הספגטי ומגישים ביחד עם רוטב טריאקי בצד, ואפשר להוסיף קטשופ של אסם.
יוצא טעים במיוחד!!!!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0