המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את חזה העוף לקוביות בגודל 3x3 ס"מ ומתבלים בפפריקה, קארי, כמון, קינמון, מלח ופלפל. יוצקים את כף היין על קוביות העוף המתובלות.
משרים את העוף בתבלינים וביין שעה.
טורפים את הביצים בצלחת עמוקה.
מערבבים את פירורי הלחם והשומשום בצלחת נפרדת. מתבלים במעט מלח ופלפל.
טובלים את קוביות העוף בביצה ואחר כך בפירורי הלחם והשומשום כך שיצופו היטב. מעבירים לצלחת נקייה.
בכלי לטיגון עמוק, מביאים את השמן לרתיחה ומטגנים בו את קוביות העוף, אחדות בכל פעם, עד ששני הצדדים מזהיבים.
מעבירים אל מגבות נייר לספיגת עודף השמן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1