המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים את השעועית הקפואה בסיר גדול. לא להפשיר אותה!
יוצקים מעל את שאר החומרים.
מבשלים על אש בינונית, מכוסה, במשך 30 דקות.
מסירים את המכסה ומבשלים כ-10 דקות נוספות, עד שהרוטב מסמיך.
מוסיפים את השקדים: מרססים מחבת טפלון בתרסיס שמן, קולים בתוכו שקדים שלמים עד להזהבה, וזורים מעל לשעועית.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0