מבשלים את האטריות במים רותחים עם מלח 5 דקות (בהוראות רשום 7 דקות אבל זה יעבור לרוטב ושם ימשיך להתבשל אז 5 דקות יספיקו).
מסננים את האטריות.
שלב 2
3 דקות
בקערה שמים את הסלמון עם תבלין הפילדלפיה, 1/2 כפית מלח ומעט שמן זית. צורבים את קוביות הדג כ-2 דקות מכל צד ומסירים מהאש.
שלב 3
5 דקות
לוקחים מחבת רחבה או מחבת פאייה, שמים חצי מכמות החמאה ו-2 כפות שמן זית, מטגנים את האספרגוסים על אש לא גבוהה מאוד כ-4 דקות. מוסיפים את השום הקצוץ ממשיכים לערבב, נזהרים שהשום לא יישרף.
שלב 4
5 דקות
מוסיפים את היין הלבן ונותנים לאלכוהול להתאדות ולהצטמצם.
שלב 5
1 דקות
מוסיפים את חצי כפית פלפל השאטה, כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור.
מנמיכים את האש ומוסיפים את שאר החמאה, נותנים לה להתאחד עם הרוטב ואז מוסיפים את הפרמזן ואת האטריות. מערבבים קלות ומוסיפים את הסלמון שיתחמם עם הרוטב.
מגישים חם.
שלב 1
מתוך
7
מבשלים את האטריות במים רותחים עם מלח 5 דקות (בהוראות רשום 7 דקות אבל זה יעבור לרוטב ושם ימשיך להתבשל אז 5 דקות יספיקו).
מסננים את האטריות.
שלב 2
מתוך
7
בקערה שמים את הסלמון עם תבלין הפילדלפיה, 1/2 כפית מלח ומעט שמן זית. צורבים את קוביות הדג כ-2 דקות מכל צד ומסירים מהאש.
שלב 3
מתוך
7
לוקחים מחבת רחבה או מחבת פאייה, שמים חצי מכמות החמאה ו-2 כפות שמן זית, מטגנים את האספרגוסים על אש לא גבוהה מאוד כ-4 דקות. מוסיפים את השום הקצוץ ממשיכים לערבב, נזהרים שהשום לא יישרף.
שלב 4
מתוך
7
מוסיפים את היין הלבן ונותנים לאלכוהול להתאדות ולהצטמצם.
שלב 5
מתוך
7
מוסיפים את חצי כפית פלפל השאטה, כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור.
מנמיכים את האש ומוסיפים את שאר החמאה, נותנים לה להתאחד עם הרוטב ואז מוסיפים את הפרמזן ואת האטריות. מערבבים קלות ומוסיפים את הסלמון שיתחמם עם הרוטב.
מגישים חם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 2