מסדרים את התאנים בכלי חסין אש, ומפזרים מעליהן את גרידת הלימון.
שלב 2
0 דקות
יוצקים לקערה את הסילאן, מיץ הלימון והברנדי. מערבבים היטב, ויוצקים את התערובת מעל התאנים.
שלב 3
10 דקות
מכסים את הכלי עם התאנים ברדיד אלומיניום, מכניסים לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-200 מעלות, ואופים במשך כ-10 דקות. מוציאים את הכלי עם התאנים מהתנור.
שלב 4
0 דקות
יוצקים לסיר קטן שמנת מתוקה. מוסיפים שוקולד מריר, וממיסים על להבה נמוכה, תוך כדי ערבוב. יוצקים לתוך הסיר כפית אחת מהברנדי, ומערבבים מספר שניות יחד עד קבלת מרקם אחיד.
שלב 5
0 דקות
מניחים את התאנים במרכז צלחת הגשה. מפזרים מעל התאנים את השקדים הקלויים.
שלב 6
0 דקות
יוצקים מעל התאנים מעט מהשוקולד המומס, ומקשטים עם דובדבנים ועלי נענע.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
מסדרים את התאנים בכלי חסין אש, ומפזרים מעליהן את גרידת הלימון.
שלב 2
מתוך
6
יוצקים לקערה את הסילאן, מיץ הלימון והברנדי. מערבבים היטב, ויוצקים את התערובת מעל התאנים.
שלב 3
מתוך
6
מכסים את הכלי עם התאנים ברדיד אלומיניום, מכניסים לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-200 מעלות, ואופים במשך כ-10 דקות. מוציאים את הכלי עם התאנים מהתנור.
שלב 4
מתוך
6
יוצקים לסיר קטן שמנת מתוקה. מוסיפים שוקולד מריר, וממיסים על להבה נמוכה, תוך כדי ערבוב. יוצקים לתוך הסיר כפית אחת מהברנדי, ומערבבים מספר שניות יחד עד קבלת מרקם אחיד.
שלב 5
מתוך
6
מניחים את התאנים במרכז צלחת הגשה. מפזרים מעל התאנים את השקדים הקלויים.
שלב 6
מתוך
6
יוצקים מעל התאנים מעט מהשוקולד המומס, ומקשטים עם דובדבנים ועלי נענע.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0