המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את התאנים במים ל 30 דקות פותחים את התאנה בזהירות עם סכין ויש כיס כדי למלא את הבשר.
מפטריות היער מורידים את הגבעול בחור שנוצר אותו ממלאים בבשר.
את הבשר מפשירים או קונים בשר טרי מוסיפים את שומן הלייה.
מוסיפים בצל מגורד אחרי שסחטנו אותו מהנוזלים.
קוצצים את הכוסברה והפטרוזיליה.
מוסיפים לבשר ואת כל התבלינים אם הבשר קשה יש להוסיף מים ולהמשיך ללוש.
הלייה מרככת את הבשר , לבסוף למרוח מעט שמן ביד ולאסוף את כל הבצק לתת לו לנוח לפחות שעה.
לטגן את שלושת הבצלים עד להזהבה עדינה ,לשטח על מגש ולמלא את התאנים והפטריות.
לשים תאנה פטריה תאנה פטריה וכך את כל המגש לקחת קערה עם 2 כוסות מים רותחים לשים מלח פלפל לבן עלי דפנה כורכום ומעט קינמון.
לחמם תנור ל 170 מעלות, לכסות בנייר כסף לאפות 40 דקות.
להנמיך את החימום לעוד 10 דקות.
אם רוצים אפשר להוסיף פטריות 5 דק' לפני שמכבים את התנור.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0