המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חוצים את התאנים.
מחממים מחבת קטנה ויוצקים את הברנדי.
מוסיפים למחבת את הסוכר ומערבבים.
מוסיפים את התאנים וצולים אותן דקה.
שמים בקערה את עלי הבייבי.
מכינים ויניגרט משמן, חומץ, מלח ופלפל.
מערבבים את הויניגרט לתוך הסלט.
מפזרים מעל גבינה כחולה מפוררת, מוסיפים את חצאי התאנים הצלויות מערבבים בעדינות ומגישים מיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0