המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קולפים את הבצל וחותכים לרצועות ארוכות.
מחממים קצת שמן בסיר הבישול ומטגנים קצת את הבצל עד שיזהיב, מוסיפים את הבשר הטחון, מוסיפים מלח ופלפל, מערבבים ונותנים לבשר להתבשל קצת למספר דקות.
מוסיפים את האורז ואת שאר התבלינים, מערבבים ומוסיפים את ציר העוף (ניתן להשתמש גם במים במקום ציר העוף, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), מבשלים על אש גבוהה עד לרתיחה. אח"כ מנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש נמוכה עד שהמים מתאדים.
לקראת סוף הבישול מוסיפים את הצנוברים ואת השקדים ומערבבים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0