מחממים קצת שמן בסיר הבישול ומטגנים קצת את הבצל עד שיזהיב, מוסיפים את הבשר הטחון, מוסיפים מלח ופלפל, מערבבים ונותנים לבשר להתבשל קצת למספר דקות.
שלב 3
15 דקות
מוסיפים את האורז ואת שאר התבלינים, מערבבים ומוסיפים את ציר העוף (ניתן להשתמש גם במים במקום ציר העוף, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), מבשלים על אש גבוהה עד לרתיחה. אח"כ מנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש נמוכה עד שהמים מתאדים.
שלב 4
0 דקות
לקראת סוף הבישול מוסיפים את הצנוברים ואת השקדים ומערבבים.
שלב 1
מתוך
4
קולפים את הבצל וחותכים לרצועות ארוכות.
שלב 2
מתוך
4
מחממים קצת שמן בסיר הבישול ומטגנים קצת את הבצל עד שיזהיב, מוסיפים את הבשר הטחון, מוסיפים מלח ופלפל, מערבבים ונותנים לבשר להתבשל קצת למספר דקות.
שלב 3
מתוך
4
מוסיפים את האורז ואת שאר התבלינים, מערבבים ומוסיפים את ציר העוף (ניתן להשתמש גם במים במקום ציר העוף, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), מבשלים על אש גבוהה עד לרתיחה. אח"כ מנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש נמוכה עד שהמים מתאדים.
שלב 4
מתוך
4
לקראת סוף הבישול מוסיפים את הצנוברים ואת השקדים ומערבבים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0