המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
ממליחים ומפלפלים את נתחי האנטריקוט.
מטגנים במחבת משומנת את שני צדי האנטריקוט כדי לסגור את הנתחים.
בסיר נמוך ורחב של כ- 6 ליטר מטגנים בצלצלים שלמים, מוסיפים את השום ומטגנים עד שהשום משחים קלות. מוסיפים נוזלים, מתבלים ומביאים לרתיחה.
מבשלים 30 דקות בסיר מכוסה.
מסדרים את נתחי האנטריקוט בסיר הרוטב, מוודאים שכל הנתחים מכוסים ברוטב, מבשלים במשך 120 דקות.
מגישים חם עם תפוחי אדמה קטנים, מבושלים ומוקפצים בשמן ותבלינים, וכארבעה גבעולי אספרגוס חלוטים במים ומלח.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0