לוקחים את קוביות הבשר ו"סוגרים" אותן במחבת /סיר לוהט/ת + כף שמן.
שלב 2
0 דקות
לאחר הסגירה באותו הכלי מוציאים את הבשר ומטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה.
שלב 3
5 דקות
מחזירים אל הסיר את הבשר ומוסיפים את שאר המצרכים הנותרים (כולל התבלינים +רכז הרימונים וכ"ו. ניתן להמיר את רכז הרימונים ביין אדום, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
שלב 4
90 דקות
מערבבים הכל ומוסיפים את 1/2 כוס המים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה ולאחר מכן ממשיכים בישול כ-90 דקות על אש נמוכה עם מכסה סגור.
שלב 5
0 דקות
מידי פעם מערבבים כדי שלא יידבק ולמי שרוצה ממש להתפרע ניתן להוסיף 1 שקית של ערמונים מוכנים קלויים משקית. יוצא מעדן!
שלב 1
מתוך
5
לוקחים את קוביות הבשר ו"סוגרים" אותן במחבת /סיר לוהט/ת + כף שמן.
שלב 2
מתוך
5
לאחר הסגירה באותו הכלי מוציאים את הבשר ומטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה.
שלב 3
מתוך
5
מחזירים אל הסיר את הבשר ומוסיפים את שאר המצרכים הנותרים (כולל התבלינים +רכז הרימונים וכ"ו. ניתן להמיר את רכז הרימונים ביין אדום, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
שלב 4
מתוך
5
מערבבים הכל ומוסיפים את 1/2 כוס המים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה ולאחר מכן ממשיכים בישול כ-90 דקות על אש נמוכה עם מכסה סגור.
שלב 5
מתוך
5
מידי פעם מערבבים כדי שלא יידבק ולמי שרוצה ממש להתפרע ניתן להוסיף 1 שקית של ערמונים מוכנים קלויים משקית. יוצא מעדן!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0