המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבשר עד סגירה, מוציאים אותו ומוסיפים לתוך השמן הנותר את הסלרי והגזר עד לריכוך קל ואח"כ מוסיפים את הבצל עד לריכוך.
מוסיפים את כל החומרים חוץ מהכוסברה, עד שכל המרכיבים רכים ומוכנים לאכילה והרוטב מסמיך.
מוסיפים את הכוסברה, מבשלים עוד 5 דקות ומכבים את האש.
מחכים כעשרים דקות וניתן לאכול.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0