המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים בשמן את הבצל והשום, מוסיפים פנימה את הבשר ומטגנים עד לסגירת הבשר.
מוסיפים את הפולים ומטגנים עוד מספר דקות.
מוסיפים את העגבניות המגורדות יחד עם התבלינים וממשיכים לטגן עוד כמה דקות.
מוסיפים מים רותחים עד לכיסוי התבשיל, מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל על אש גבוהה בערך 10 דקות.
מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כ-60 דקות לפחות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0