המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מערבבים סויה, צ'ילי מתוק, שמן, מיץ וקליפת לימון, שום ודבש בקערה.
יוצקים מחצית מהכמות על הדלעת החתוכה (את היתרה שומרים להמשך).
מערבבים היטב לציפוי קוביות הדלעת ומעבירים לתבנית.
צולים כ- 20 דקות בתנור עד שהדלעת זהובה ודי רכה.
בינתיים חולטים שעועית כ-4-5 דקות ומסננים.
מעבירים לקערה עם מי קרח לקירור, כדי לשמור על הצבע, מסננים.
מוציאים את הדלעת מהתנור, מערבבים עם השעועית, יוצקים את יתרת רוטב הסויה ומחזירים לתנור לכ-10-15 דקות לצלייה משותפת.
מעבירים לקערת הגשה, מפזרים בצל ירוק, צ'ילי, שקדים ושומשום ומגישים מיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0