שוטפים קצת את החיטה ומניחים בסיר. קולפים את שיני השום ומצרפים אותן לחיטה, מוסיפים גם את הרוזמרין/טימין ושמן זית. מערבבים.
שלב 2
60 דקות
מוסיפים מים עד כיסוי ועוד 2 ס"מ. מניחים על האש ומרתיחים. כשרותח מעבירים לאש קטנה ומבשלים כ-60 דקות - עד שהגרגרים תפוחים ורכים. אם נגמרו המים לפני שהחיטה מוכנה - מוסיפים קצת מים רותחים לסיר.
שלב 3
0 דקות
כשהחיטה מוכנה מתבלים ומערבבים היטב - כך ששיני השום ימעכו וישתלבו בין גרגרי החיטה.
שלב 1
מתוך
3
שוטפים קצת את החיטה ומניחים בסיר. קולפים את שיני השום ומצרפים אותן לחיטה, מוסיפים גם את הרוזמרין/טימין ושמן זית. מערבבים.
שלב 2
מתוך
3
מוסיפים מים עד כיסוי ועוד 2 ס"מ. מניחים על האש ומרתיחים. כשרותח מעבירים לאש קטנה ומבשלים כ-60 דקות - עד שהגרגרים תפוחים ורכים. אם נגמרו המים לפני שהחיטה מוכנה - מוסיפים קצת מים רותחים לסיר.
שלב 3
מתוך
3
כשהחיטה מוכנה מתבלים ומערבבים היטב - כך ששיני השום ימעכו וישתלבו בין גרגרי החיטה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0