מורידים את החלק הירוק מעלי הסלק, שוטפים היטב, חותכים לחתיכות גסות, מטגנים במעט שמן, עד שנפח העלים קטן מאד והעיסה נהיית כמעט שחורה. מרסקים את העלים בבלנדר.
שלב 3
15 דקות
בסיר גדול מניחים את כל החומרים, פרט לתפוחי האדמה, קניידלך וקוסקוס, מוסיפים מים ומבשלים על אש גבוהה 15 דקות.
שלב 4
0 דקות
מכינים את הקניידלך לפי ההוראות, יוצרים מהם שני ככרות ומוסיפים לסיר.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים על אש נמוכה מאד כשעתיים שלוש, עד שהשעועית מתרככת, ניתן להכניס את הסיר לתנור לכל הלילה כמו חמין, חשוב שישארו נוזלים ולא יתייבש.
שלב 6
0 דקות
מכינים קוסקוס לפי הוראות היצרן.
שלב 7
0 דקות
מגישים בצלחת את הקוסקוס ועליו מניחים את הטביחה.
שלב 1
מתוך
7
משרים את השעועית לילה קודם.
שלב 2
מתוך
7
מורידים את החלק הירוק מעלי הסלק, שוטפים היטב, חותכים לחתיכות גסות, מטגנים במעט שמן, עד שנפח העלים קטן מאד והעיסה נהיית כמעט שחורה. מרסקים את העלים בבלנדר.
שלב 3
מתוך
7
בסיר גדול מניחים את כל החומרים, פרט לתפוחי האדמה, קניידלך וקוסקוס, מוסיפים מים ומבשלים על אש גבוהה 15 דקות.
שלב 4
מתוך
7
מכינים את הקניידלך לפי ההוראות, יוצרים מהם שני ככרות ומוסיפים לסיר.
שלב 5
מתוך
7
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים על אש נמוכה מאד כשעתיים שלוש, עד שהשעועית מתרככת, ניתן להכניס את הסיר לתנור לכל הלילה כמו חמין, חשוב שישארו נוזלים ולא יתייבש.
שלב 6
מתוך
7
מכינים קוסקוס לפי הוראות היצרן.
שלב 7
מתוך
7
מגישים בצלחת את הקוסקוס ועליו מניחים את הטביחה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0