המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את השעועית לילה קודם.
מורידים את החלק הירוק מעלי הסלק, שוטפים היטב, חותכים לחתיכות גסות, מטגנים במעט שמן, עד שנפח העלים קטן מאד והעיסה נהיית כמעט שחורה. מרסקים את העלים בבלנדר.
בסיר גדול מניחים את כל החומרים, פרט לתפוחי האדמה, קניידלך וקוסקוס, מוסיפים מים ומבשלים על אש גבוהה 15 דקות.
מכינים את הקניידלך לפי ההוראות, יוצרים מהם שני ככרות ומוסיפים לסיר.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים על אש נמוכה מאד כשעתיים שלוש, עד שהשעועית מתרככת, ניתן להכניס את הסיר לתנור לכל הלילה כמו חמין, חשוב שישארו נוזלים ולא יתייבש.
מכינים קוסקוס לפי הוראות היצרן.
מגישים בצלחת את הקוסקוס ועליו מניחים את הטביחה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0