המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מנקים את הכבד ומכשירים אותו.
מטגנים את הבצלים עד הזהבה ומוסיפים את הפטריות. מטגנים עד שהפטריות מתכווצות ואז מוסיפים את הערמונים ומערבבים.
מוסיפים את הכבדים - מסדרים מקום עם הכף בין הבצלים והפטריות ומניחים. שופכים מעל את המים הרותחים ומתבלים בכל התבלינים, סילאן, טריאקי ורוטב הצ'ילי.
בעזרת כף רחבה מערבבים מלמטה כלפי מעלה. מערבבים ממש בעדינות את המחבת על ידי תנועת ניעור. מבשלים כמה דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1