המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים בקערת מעבד מזון את הבצל, תפוח האדמה והביצה, ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים את התערובת עם הבשר. מתבלים במלח, פלפל וקינמון. מערבבים היטב.
יוצרים מהתערובת כדורים קטנים, ומטגנים אותם במחבת עם שמן הזית. שומרים בצד.
מערבבים בקערה את כל החומרים. מרתיחים את המרק או המים. יוצרים מהתערובת כדורים קטנים, ומבשלים אותם במים הרותחים עד שהם צפים. שומרים בצד.
מטגנים בצל עד שהוא מזהיב. מוסיפים את הגזר המרוסק, ומטגנים יחד במשך 8 דקות תוך כדי ערבוב.
מוסיפים את הצימוקים ומערבבים. מוסיפים את ציר העוף (או מרק העוף) ורוטב הטריאקי. טועמים ומתקנים תיבול.
מוסיפים לרוטב את כדורי הבשר והקניידלך, ומבשלים כעשר דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0