המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את חומרי המרינדה ומשרים את הפרגיות למשך 120 דקות ועד לילה במקרר. *ניתן להמיר את הפרגיות בחצי קילו חזה עוף פרוס לקוביות בגודל 2-3 ס"מ. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מחממים שמן בסיר רחב ומטגנים בצל כ-7 דקות עד להזהבה.
מוסיפים גזר ומטגנים 3 דקות עד שהשמן מקבל גוון כתמתם.
מוסיפים לסיר את הפרגיות ומטגנים כ-6 דקות עד שהפרגיות מבושלות כמעט לגמרי.
מוסיפים את הפתיתים, מטגנים ומערבבים 3 דקות.
יוצקים מרק או מים ומתבלים במלח ופלפל. מנמיכים את הלהבה למינימום, מכסים ומבשלים 6 דקות.
מכבים את הלהבה, מסירים את המכסה ומערבבים. מכסים ומשאירים מכוסה עוד 5 דקות לפני ההגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0