את הנקניקיות חותכים לפרוסות בעובי 0.5 ס"מ. את פרוסות הנקניקיות צולים קלות במחבת עם כף שמן. מוציאים את הנקניקיות ומניחים בקערית.
שלב 2
0 דקות
בסיר עם 2 כפות שמן מטגנים את הבצל הקצוץ עד הזהבה. מוסיפים את השום הכתוש וצולים ביחד עוד כדקה אחת.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים לסיר את הפתיתים ומטגנים קלות תוך כדי ערבוב. מוסיפים את העגבניות החלוטות והקצוצות ומערבבים. מוסיפים את 2 כוסות המים ומערבבים היטב.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים לסיר את גרגרי התירס, עלי הפטרוזיליה ורסק העגבניות ומערבבים היטב.
שלב 5
0 דקות
מתבלים את המרקם עם הסוכר, מלח ופלפל שחור.
שלב 6
0 דקות
מביאים את התבשיל לרתיחה ומקטינים את הלהבה לנמוכה. ממשיכים לבשל את התבשיל על להבה נמוכה וכשהסיר מכוסה במכסה עד שהמים מתאדים והפתיתים מתרככים. מערבבים את התבשיל ומשפרים טעם בעזרת מלח ופלפל שחור.
שלב 1
מתוך
6
את הנקניקיות חותכים לפרוסות בעובי 0.5 ס"מ. את פרוסות הנקניקיות צולים קלות במחבת עם כף שמן. מוציאים את הנקניקיות ומניחים בקערית.
שלב 2
מתוך
6
בסיר עם 2 כפות שמן מטגנים את הבצל הקצוץ עד הזהבה. מוסיפים את השום הכתוש וצולים ביחד עוד כדקה אחת.
שלב 3
מתוך
6
מוסיפים לסיר את הפתיתים ומטגנים קלות תוך כדי ערבוב. מוסיפים את העגבניות החלוטות והקצוצות ומערבבים. מוסיפים את 2 כוסות המים ומערבבים היטב.
שלב 4
מתוך
6
מוסיפים לסיר את גרגרי התירס, עלי הפטרוזיליה ורסק העגבניות ומערבבים היטב.
שלב 5
מתוך
6
מתבלים את המרקם עם הסוכר, מלח ופלפל שחור.
שלב 6
מתוך
6
מביאים את התבשיל לרתיחה ומקטינים את הלהבה לנמוכה. ממשיכים לבשל את התבשיל על להבה נמוכה וכשהסיר מכוסה במכסה עד שהמים מתאדים והפתיתים מתרככים. מערבבים את התבשיל ומשפרים טעם בעזרת מלח ופלפל שחור.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0