המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
את הנקניקיות חותכים לפרוסות בעובי 0.5 ס"מ. את פרוסות הנקניקיות צולים קלות במחבת עם כף שמן. מוציאים את הנקניקיות ומניחים בקערית.
בסיר עם 2 כפות שמן מטגנים את הבצל הקצוץ עד הזהבה. מוסיפים את השום הכתוש וצולים ביחד עוד כדקה אחת.
מוסיפים לסיר את הפתיתים ומטגנים קלות תוך כדי ערבוב. מוסיפים את העגבניות החלוטות והקצוצות ומערבבים. מוסיפים את 2 כוסות המים ומערבבים היטב.
מוסיפים לסיר את גרגרי התירס, עלי הפטרוזיליה ורסק העגבניות ומערבבים היטב.
מתבלים את המרקם עם הסוכר, מלח ופלפל שחור.
מביאים את התבשיל לרתיחה ומקטינים את הלהבה לנמוכה. ממשיכים לבשל את התבשיל על להבה נמוכה וכשהסיר מכוסה במכסה עד שהמים מתאדים והפתיתים מתרככים. מערבבים את התבשיל ומשפרים טעם בעזרת מלח ופלפל שחור.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0