המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להשרות את האורז חצי שעה במים רותחים.
לחמם שמן בסיר גדול. לטגן את העוף עד הזהבה. להוציא.
לטגן בצל ושום עד הזהבה, להחזיר את העוף לסיר.
לתבל בכל התבלינים, לפזר את הגזר ולכסות במכסה.
לאדות חצי שעה על להבה קטנה.
להוסיף את ראש השום, שלם ולא מקולף, למרכז הסיר.
לסנן את האורז מהמים ולפזרו מעל הגזר.
לתבל שוב באותם תבלינים וכמויות.
לשפוך את המים (2 כוסות מים לכוס אורז).
להרתיח, לשים מכסה, להנמיך לאש קטנה ולהמתין דקה.
פורסים על הסיר מגבת מטבח, מעליה את המכסה, לקפל את יתרת המגבת על המכסה ולבשל על אש קטנה כשעה.
להסיר מהאש, להשהות בסיר מכוסה כ-20 דק. להפוך על קערת הגשה ולערבב קלות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0