המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לתבל את העוף והירקות עם התבלינים, שמן זית ושום כתוש.
להשהות כחצי שעה לספיגת טעמים.
בינתיים מטגנים את הבצל הקצוץ, מוסיפים את הפטריות החתוכות, מטגנים כמה דקות.
מגררים את שני הגזרים ומוסיפים לתערובת שבמחבת.
מטגנים עד שהגזרים מתרככים.
מוסיפים כוס אורז שטוף וכף אבקת עוף, מערבבים.
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים, אחרי 10 דקות סוגרים.
מניחים בתחתית הקדרה את עיגולי הבטטה.
עליהם את תערובת האורז שהכנו.
על האורז את הבצל הפרוס.
להניח על הכל את העוף שהשרנו והרוטב מהמשרה.
למלא במים שיכסה את האורז.
לכסות במכסה.
להכניס לשעתיים בתנור, חום בינוני.
אחרי שעתיים, להוריד את המכסה בשביל שהעוף יקבל צבע יפה, בסביבות החצי שעה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0