המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר רחב ושטוח, יש לטגן עד הזהבה 2 בצלים קצוצים, ולאחר מכן להוסיף שתי שיני שום קצוצות.
להוסיף 4 כרעיים ולהזהיב משני הצדדים.
להוסיף את האורז ו-2.5 כוסות מים.
לתבל עם אבקת מרק עוף, פריקה מתוקה, מלח\פלפל לפי הטעם, ו-2 כפות רסק עגבניות.
להביא לרתיחה, להנמיך ולבשל על אש נמוכה כ-120 דקות (עד שהאורז נחרך מלמטה ומשחים מאוד, חקקה בפי העיראקים - וזה הכי טעים).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0