המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בסיר רחב ושטוח, יש לטגן עד הזהבה 2 בצלים קצוצים, ולאחר מכן להוסיף שתי שיני שום קצוצות.
להוסיף 4 כרעיים ולהזהיב משני הצדדים.
להוסיף את האורז ו-2.5 כוסות מים.
לתבל עם אבקת מרק עוף, פריקה מתוקה, מלח\פלפל לפי הטעם, ו-2 כפות רסק עגבניות.
להביא לרתיחה, להנמיך ולבשל על אש נמוכה כ-120 דקות (עד שהאורז נחרך מלמטה ומשחים מאוד, חקקה בפי העיראקים - וזה הכי טעים).
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0