המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קוצצים את הבצל לקוביות, מטגנים במעט שמן, מוסיפים את העוף ומשחימים משני הצדדים.
מוסיפים את האפונה והתבלינים: מלח, מרק עוף, פפריקה ואת העגבניות המרוסקות. מערבבים, יוצקים מים עד גובה האפונה ומביאים לרתיחה.
מבשלים על אש בינונית כ-60 דקות, ובסיום לא לשכוח לפזר מעל שמיר קצוץ. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0