המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את השמן ומטגנים את הבצל יחד עם השום.
מוסיפים את שוקי העוף ומטגנים כ-3 דקות נוספות.
מוסיפים פנימה גמבות, עגבניות, פטריות ותיבול, מכסים במים ומביאים לרתיחה.
מבשלים כ-60 דקות על אש נמוכה.
בודקים ומתקנים תיבול לפי הצורך. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0