המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קולפים את הפול: נפטרים מהתרמילים. אין צורך לקלוף את הפולים מהקרום החיצוני.
קולפים את הגזר, וחותכים לפיסות קטנות. חוצים את הפלפל החריף לאורך ואת ראש השום לרוחב (עם הקליפה).
מניחים הכל בסיר רחב (השום עם החלק החתוך כלפי מטה). מוסיפים את השמן, ומאדים 5 דקות.
מוסיפים את כרוב הניצנים. חוצים את הלימון וסוחטים לסיר. קוצצים גס את החצאים הסחוטים (כולל הקליפה), ומוסיפים לסיר.
מוסיפים את המרק, מלח ופלפל, ומביאים לרתיחה.
מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים בבעבוע עדין כ 40 דקות, עד שהפול רך.
מוסיפים את הכוסברה (ניתן להמיר בפטרוזיליה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), מערבבים ומגישים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0