המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים בסיר סוטאז' רחב שמן.
מוסיפים את הפרגיות ומטגנים משני הצדדים. כשהן משנות את צבעו ללבן מוסיפים את הפלפל האדום, שום וכוסברה.
מתבלים בכורכום, מלח ופלפל שחור. מוסיפים את הסויה. מוסיפים עוד מים ומבשלים חצי שעה בערך.
לקראת סוף הבישול מסירים מכסה. ממשיכים לבשל על אש נמוכה לצמצום הנוזלים.
מומלץ להגיש לצד אורז לבן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0