המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
יוצקים את רוטב הסויה על קוביות הטופו.
מטגנים את הבטטה במחבת עם השמן כ-5 דקות.
מוסיפים למחבת את הפתיתים ומערבבים כ-2 דק'.
יוצקים למחבת 1.5 כוסות מים, מכסים ומביאים לרתיחה.
מטגנים את הבצל במחבת נפרדת.
מסננים את קוביות הטופו מרוטב הסויה ומוסיפים לבצל המטוגן.
מטגנים יחד עד שהבצל והטופו מזהיבים - כדאי לערבב היטב שהטופו לא יידבק.
מוסיפים את הבצל והטופו למחבת הפתיתים ומערבבים.
מוסיפים למחבת את עלי הבזיליקום הקצוצים, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
מורידים מהאש לאחר שכל המים נספגו והפתיתים התרככו, כ-15 דקות בישול.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0