המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הקציצות: מרטיבים את הלחם, סוחטים ומפוררים.
מערבבים עם יתר חומרי הקציצות (נכון, אין בתערובת ביצה, וגם לא צריך).
מניחים במקרר לחצי שעה.
בינתיים מכינים את הירקות: שוטפים, קוצצים ומארגנים.
מכינים מהתערובת כ-30 כדורי בשר, מחממים את השמן בתחתית קדירה גדולה ומשחימים אותם בשמן. מוציאים לקערה.
בשמן שנותר מזהיבים את הבצל. מוסיפים את השום ומערבבים.
מוסיפים את הכרובית וצורבים עד שהיא מתחילה להשחים. מוסיפים את הקישואים והברוקולי ומטגנים עוד שתי דקות.
מוסיפים את יתר חומרי הקדירה, חוץ מהקציצות, מערבבים ומביאים לרתיחה.
מחזירים לקדירה את הקציצות, ומערבבים בעדינות. טועמים ומתקנים תיבול. מחזירים לרתיחה עדינה, מכסים ומבשלים על אש נמוכה, עד שהירקות רכים אך לא מתפוררים.
מגישים למרכז השולחן עם אורז, פסטה או פתיתים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0