המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים מעט שמן בסיר קדירה רחב ומטגנים את הבצל עד שיזהיב.
מוסיפים סלרי, שום, רסק עגבניות ועגבניות מרוסקות ומערבבים.
מוסיפים תבלינים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את תפוחי האדמה יחד עם מים רותחים ומבשלים כ-30 דקות על אש נמוכה.
מוסיפים פנימה את הקציצות, מגבירים את האש ומביאים לרתיחה.
מנמיכים חזרה את האש ומבשלים כ-40 דקות.
מוסיפים אפונה וכוסברה ומבשלים כ-15 דקות נוספות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0